Wat wil jij weten over Gamification van werk? Vraag en antwoord Leren van de vragen van anderen Uitgewerkte cases
Voor login email and wachtwoord invullen aub.

Wat wil jij weten over Gamification van werk?

ik zou het zeer waarderen als je mij wilt helpen bij het laatste deel van het proces om mijn boek over Gamification van werk te schrijven. Het boek is al ver gevorderd en om het te laten aansluiten bij de informatiebehoefte van mensen die er nog niet heel veel van weten, richt ik mij tot jou :). Ik help je trouwens graag de informatieachterstand in te lopen, als je dat wilt. 

Waarom Gamification? We zijn in de vorige eeuw wat doorgeslagen in het steeds maar efficiënter maken van werkprocessen. Dat trucje lijkt uitgewerkt. Nu kunnen we de kans grijpen om de mens als creatief en onderzoekend wezen ruimte te geven voor meer plezier en effectiviteit van werken. 

De opzet is simpel: jij stelt een vraag, ik geef een antwoord. Met één vraag van jou ben ik al zeer geholpen en zolang jij zin hebt kun je een volgende vraag stellen. Misschien stel ik jou wel een vraag. De vragen mogen theoretisch van aard zijn en ook helemaal gericht zijn op je eigen werksituatie en alles daar tussenin.

Sla op deze pagina gerust de knop 'Opslaan' over en klik rechtsbovenin op 'Vraag en antwoord'. Je ziet meer blokjes bovenin die je nog niet allemaal kunt openen. Die openen zich naarmate jij en ik meer informatie uitwisselen. 

Dank voor je bijdrage en veel plezier met deze kennisuitwisseling.

Groet,
Han de Regt